Algemeen

Bij mij bent u verzekerd van een prima service. Want binnen de transportsector is maatwerk een belangrijk goed. Ik zoek dan ook naar totaal oplossingen in plaats van een klapper met polissen.

Het transportvak is mij in letterlijke zin met de "paplepel" ingegoten. Als dochter van een vrachtwagenchauffeur groeide ik op te midden van het wel en wee in het wegvervoer. Als 16 jarig meisje ben ik in het verzekeringsvak beland met al snel als specialisme "Transport". Tijdens een stage geproefd aan het vak Assurantiën.

In de loop der jaren veel ervaring opgedaan met alle bijzondere risico’s, welke bij het wegvervoer voorkomen.

Om wat voorbeelden te noemen: Binnenlands vervoer, Internationaal Transport, Veevervoer, Vervoer van gevaarlijke ladingen. Verhoogde aansprakelijkheidseisen voor het wegvervoer, paragraaf 70 StVZO, te hoog, te breed, te zwaar te lang, op Duitse autowegen, AVC en CMR dekking, contaminatieschaden, bedrijfsschade ten gevolge van stilstand enz. enz.

En wat ik de afgelopen jaren geleerd heb breng ik nu in praktijk met mijn eigen assurantiekantoor.
Ik ga voor vertrouwen en kwaliteit en ik sta klaar voor mijn relatie bij schade waar nodig. Doordat ik alleen werk zijn de lijnen kort en ken ik al mijn klanten persoonlijk. Nieuwe klanten worden door mij altijd persoonlijk bezocht om alle risico's door te nemen om zo de juiste verzekeringsbehoefte te inventariseren.

Daarom bent u bij Martha Assurantiën B.V.  "Verzekerd van Service".

Dienstenwijzer

 

 
  
 
  


Martha Assurantiën B.V. | 0620 37 70 22

27294 bezoekers (46160 hits) sinds 25-10-2012