top of page

De dashcam in vrachtwagens is in opmars

Steeds meer chauffeurs schaffen één aan, waaronder ook onze relaties. Zelf hebben we ook een dashcam aangeschaft om ervaring op te doen in het gebruik ervan en inzage te krijgen in mogelijke voordelen.

Die voordelen zien wij bijvoorbeeld in het sneller kunnen afwikkelen van schades als dashcam beelden beschikbaar zijn. Om die reden hebben wij ook met verschillende verzekeraars overlegd of men bereid is de verzekerde tegemoet te komen in de kosten voor de aanschaf van een dashcam. Mocht u voornemens zijn een dashcam aan te schaffen, neem dan contact met ons op om naar de actuele mogelijkheden voor tegemoetkoming vanuit verzekeraars te informeren.

Wij zullen u van de ontwikkelingen op de hoogte houden en onze ervaringen in de dagelijkse praktijk met u delen.

Archief
Recente berichten
bottom of page