Telefoon

0592 - 55 95 34

06 - 20 37 70 22

Martha Assurantiën

Donderen

Hebas de adoptiepup zevende update

March 16, 2018

Ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag en het 10-jarig jubileum van mijn kantoor heb ik vanuit Martha Assurantiën een pup geadopteerd die opgeleid wordt als geleidehond. Deze pup genaamd Hebas, geboren op 27 november 2016, is symbolisch een beetje van ons allemaal en daarom laat ik jullie via de site af en toe meelezen in de verslagen van zijn opleiding. 

 

Inmiddels is Hebas 14 maanden bij het adoptiegezin. De verwachting is dat hij begin mei teruggaat naar Amstelveen om aan de officiële opleiding als geleidehond te beginnen. Dit zal dan het laatste verslag zijn, maar uiteraard houden wij jullie op de hoogte van het wel en wee van Hebas. 

 

Hebas update nummer 7

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Recente berichten
Please reload