top of page

Verzekeringen

Bij mij bent u verzekerd van een gedegen risico-analyse, want bij het afsluiten van een verzekering is het van belang dat deze goed aansluit op uw situatie en de wensen van u als klant. Daarnaast is het belangrijk te zorgen voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Niemand wil immers teveel betalen voor zijn verzekeringen.

Voorafgaand aan het afsluiten van uw verzekeringen maak ik een goede analyse van de risico’s die u loopt als transportondernemer. Aan de hand van deze analyse bespreek ik samen met u  welke mogelijkheden u heeft om met die risico’s om te gaan. Hierbij blijven uw wensen en behoeften centraal staan. Voor iedere transportondernemer kan dit weer anders zijn. Binnen de transportsector is maatwerk daarom een belangrijk goed. Ik zoek samen met u naar een totaal oplossing in plaats van een map met polissen.

 

Mocht u na het lezen geïnteresseerd zijn om eens te praten over alle risico's waar u tegen aanloopt als ondernemer, schroom dan niet en vul het contactformulier in. Ik maak graag een afspraak met u. Normaal gesproken zijn aan het eerste gesprek geen kosten verbonden.

bottom of page