top of page

Informatie over Martha Assurantiën B.V.

Binnen de transportsector is maatwerk een belangrijk goed. Ik zoek dan ook naar totaaloplossingen in plaats van een klapper met polissen. Het transportvak is mij in letterlijke zin met de "paplepel" ingegoten. Als dochter van een vrachtwagenchauffeur groeide ik op te midden van het wel en wee in het wegvervoer. Als 16-jarig meisje ben ik in het verzekeringsvak beland via een stage en daar gebleven met al snel als specialisme "Transport".


In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met alle bijzondere risico’s, welke bij het wegvervoer voorkomen. 

 

Om enkele voorbeelden te noemen: binnenlands vervoer, internationaal transport, veevervoer, koel-/vries transport en vervoer van gevaarlijke ladingen.  

 

De onderwerpen waar je mee te maken krijgt zijn zeer divers. Verhoogde aansprakelijkheidseisen voor het wegvervoer, paragraaf 70 StVZO, te hoog, te breed, te zwaar, te lang, op Duitse autowegen, AVC en CMR dekking, contaminatieschaden, bedrijfsschade ten gevolge van stilstand enz. enz. 

Wat ik in al die jaren geleerd heb, breng ik nu alweer ruim 10 jaar in de praktijk met mijn eigen assurantiekantoor gericht op kleinere transportondernemers. Ik ga voor vertrouwen en kwaliteit en ik sta klaar voor mijn relaties bij schade waar en wanneer dat nodig is. Doordat ik grotendeels alleen werk zijn de lijnen kort en ken ik al mijn klanten persoonlijk. Nieuwe klanten worden door mij altijd persoonlijk bezocht om alle risico's door te nemen om zo de juiste verzekeringsbehoefte te inventariseren. Binnen mijn kantoor wordt niet gewerkt met variabele beloningen voor medewerkers, zodat er geen ander belang dan dat van mijn klant het uitgangspunt is voor ons advies.  

Daarom bent u bij Martha Assurantiën B.V.  "Verzekerd van Service".

bottom of page