top of page

In memoriam - Arno de Heus


Afgelopen zondagavond bereikte mij het verdrietige bericht dat Arno de Heus is overleden. Met stomheid geslagen, het is niet te bevatten, temeer, daar we kort ervoor nog zulke fijne contacten hebben gehad. Een relatie zakelijk of privé is iets heel bijzonders. Iets waar je zuinig op bent en moet zijn. Het is iets, wat je moet koesteren. Je moet elkaar alles kunnen melden, positief en negatief. Waarbij het natuurlijk het meest plezierig is, wanneer het positief is. Houdt elkaar scherp en enthousiast. Het zijn woorden, die ik al vaak heb gebruikt en waarop ik ook nu weer terugval. Arno, altijd spontaan, altijd opgewekt, nimmer een misse dag, altijd denkend in oplossingen, altijd ontzorgen, altijd klaar staan voor een ander. Zo geliefd en zo gewaardeerd om wie je bent en wie je was. Een berger in hart en nieren. Dank voor alles wat je aan werk voor mij en zeker ook voor mijn relaties hebt verzet. Het bergen van de vele combinaties, maar zeker ook de berging van een toilettas, die door een chauffeuse was vergeten in een restaurant, jij kon alles bergen, maakte je niet uit wat. Je zult zo gemist worden door velen maar zeker door Lionne, Geert, Bart en Lisanne. Mogen ook zij veel mooie herinneringen aan jou met zich meedragen. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit enorme verlies te dragen. Voor mij geldt, uit het oog maar nimmer uit het hart. Dank je wel voor alles!

Voor mijn relaties, hieronder enige info, mocht u graag iets willen doen: Voor de mensen die i.v.m. het coronavirus niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart van Arno de Heus. U kunt de online kerkdienst aanstaande vrijdagmiddag om 13:30 uur bijwonen. Voor diegenen, die een kaart willen sturen: Familie de Heus Waalbandijk 2 4181 AN WAARDENBURG Voor diegenen, die een herinnering willen achterlaten aan Arno, dat kan op de gedenkpagina.

Archief
Recente berichten
bottom of page