top of page

Grootrijbewijs keuring op avond of zaterdag


Een vrachtwagenchauffeur moet elke 5 jaar medisch herkeurd worden bij het verlenging van het beroepsrijbewijs. Wij raakten hierover in gesprek met Marleen Boer van Medity. De bedrijfsartsen van Medity die op de locatie aan de Paterswoldseweg 806 te Groningen werken doen dat al meer dan 20 jaar.

Medity biedt een “ontzorg” pakket aan. Dat houdt in dat u de gegevens verstrekt wanneer u weer gekeurd moet worden en dat zij tijdig contact opnemen voor een geschikt keuringsmoment. Voor deze service brengen ze geen extra kosten in rekening. Daarbij hebben zij diverse momenten op zaterdagen of avonden beschikbaar waaruit u kunt kiezen.

Mocht u hiervan gebruik willen maken kan dat via het afsprakenbureau van Medity 050-3131878

Archief
Recente berichten
bottom of page