Informatiebijeenkomst boetebeleid buitenland 7 oktober 2017

September 28, 2017

Sinds vorig jaar hebben er een tweetal grote veranderingen plaats gevonden. Sinds 1 juli dit jaar zijn we verplicht om de attesten voor Frankrijk in Sipsi te zetten en in België is de elektronische tol van start gegaan. Dat beide ontwikkelingen niet zonder slag of stoot gaan is voor Transport In Nood reden geweest om een informatiebijeenkomst te organiseren voor alle Nederlandse transporteurs. Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende onderwerpen naar voren komen. Ook Vallenduuk Advocaten en TLN zullen aanwezig zijn. De open microfoon staat ook op de agenda. Aan het einde zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen en uw ervaringen te delen met collega’s.

 

Voor meer informatie zie FaceBook

 

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst op https://transportinnood.nl/inschrijving/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Recente berichten
Please reload

Telefoon

0592 - 55 95 34

06 - 20 37 70 22

Martha Assurantiën

Donderen