top of page

Allianz introduceert 'Veilige route'


Veilige Route is een initiatief van verzekeraar Allianz. De tool veiligeroute.nl brengt de mate van risico en ongelukken op de Nederlandse wegen in kaart. Het biedt inzicht in de mate van risico door weer te geven waar en hoe vaak ongelukken gebeuren op de Nederlandse wegen. Door deze gegevens inzichtelijk te maken, wil Allianz een bijdrage leveren aan het verhogen van de verkeersveiligheid in Nederland.

De tool helpt iedere weggebruiker, maar in het bijzonder bedrijven met een wagenpark en zakelijke rijders. Met behulp van Veilige Route kunnen zij – op straatniveau – zien welke wegen risicovol zijn en zelf een veiligere route uitstippelen. Dit voorkomt ongevallen en stilstand en kan helpen om bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren. Veilige Route maakt daarvoor gebruik van meerdere bronnen met ongevalsdata en verkeersgegevens van de Rijksoverheid.

Kijk op de website https://www.veiligeroute.nl​ voor meer informatie. Via de blauwe knop met 'feedback' aan de rechter zijkant, kunt u laten weten wat u van de tool vindt en welke aanpassingen de tool nog beter kunnen maken. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Archief
Recente berichten
bottom of page